dimarts, 28 de maig del 2013

Dijous 13 de juny a 2/4 de 9 del vespre a L'Atlàntida, estrena de l'adaptació de la pel·lícula "High School Musical", un projecte per la inclusió escolar i la cohesió social entre els alumnes de l'Escola Estel i Guillem de Mont-rodon


Durant aquest curs els alumnes de 6è de Primària de l’escola Guillem de Mont-rodon i els de Secundària de l’escola Estel han portat a terme un projecte per potenciar la inclusió escolar i la cohesió social entre els alumnes dels dos centres.

El projecte s’ha concretat en l’adaptació i producció de la pel·lícula “High School Musical”. Al llarg de tot el curs, el treball ha consistit en assajar conjuntament les diferents escenes, diàlegs i coreografies segons el guió adaptat i la cerca de les localitzacions més apropiades.

El rodatge s’ha realitzat durant el mes d’abril i ha anat a càrrec del Servei d’Audiovisuals de la UVic, així com la postproducció que s’està realitzant en aquests moments.

La Universitat de Vic, a través del seu Servei d’Audioviovisuals, també ha volgut col·laborar en aquest projecte, en la realització de la pel·lícula, pel seu interès pedagògic i social.

Aquesta activitat ha permès que alumnes molt diversos hagin portat a terme un projecte compartit i ha donat la oportunitat de participar en una experiència comuna.

L’estrena de la pel·lícula “High School Musical/Guillem-Estel” serà el proper 13 de juny, a dos quarts de 9 del vespre a la Sala Ramon Montanyà del Teatre L’Atlàntida de Vic.