divendres, 16 de març del 2012

L'ASSOCIACIÓ SANT TOMÀS COMPTA AMB UN NOU SERVEI: L'ESPAI VIU




L’Associació Sant Tomàs compta amb un nou servei per a nens i joves d’entre 5 i 18 anys amb necessitats d’intervenció en les àrees motriu, cognitiva, educativa, comunicativa i/o emocional: l’Espai Viu, que pretén donar continuitat a l'atenció que ofereix el CDIAP TRIS TRAS.

El servei va iniciar la seva activitat el passat mes de novembre amb la implantació del model Sala Puigverd, un model de neurorehabilitació pediàtrica integral destinat a infants i adolescents amb necessitats especials en l'àmbit físic i neurològic, amb l'objectiu de facilitar una inclusió social efectiva dins l’entorn natural que promogui el benestar de la persona atesa i el de la seva família, tenint en compte les necessitats i els reptes particulars patint d’una anàlisi global de la situació de cada persona. Al mateix temps, i en col·laboració amb l'Associació Síndrome d'Asperger, es va iniciar l'atenció d'infants i joves amb problemes de comunicació i socialització.

Properament, l'Espai Viu ampliarà els seus serveis d'atenció per cobrir les necessitats de les diferents àrees de desenvolupament.

El centre compta amb un equip de professionals format per fisioterapeutes, fisioterapeutes especialitzats en neurorehabilitació pediàtrica, psicòlegs, psicòlegs especialitzats en TEA, pedagogs, logopedes, i neuropsicòleg, permetent així oferir una atenció integral. S'ofereixen sessions individuals i grupals, assessorament i intervenció en l'àmbit familiar, i coordinacions amb serveis mèdics i psicopedagògics.

Per obtenir més informació o per sol·licitar els serveis de l'Espai Viu podeu posar-vos en contacte al 938895144 o bé al 627090880 o a través del correu espaiviu@santtomas.cat.