dimecres, 16 de novembre del 2011

CONFERÈNCIA I TAULA RODONA COM INNOVAR A TRAVÉS DE LES PERSONES

L'Associació Sant Tomàs, com a entitat membre de XEISO, Xarxa d’Entitats d’Inserció Sociolaboral d’Osona, us convida a la conferència i posterior taula rodona sobre com innovar a través de persones que es realitzarà el proper dijous dia 24 de novembre de 2011 a les 8:45h del matí a la Sala Coll i Bardolet de l’Edifici del Sucre (Vic).

L’acte, realitzat en el marc de les trobades empresarials organitzades per la Cambra de Comerç de Barcelona, Universitat de Vic, Unnim i IMPEVIC, forma part de les accions endegades per XEISO mitjançant el projecte OSONA INCLUSIVA.

L’acte, que comptarà amb la conferència del Sr. Joan Elias, està adreçat a professionals d’empreses i institucions, i cerca promoure a Osona una actitud decidida per part de les empreses, les administracions i les organitzacions sobre la importància d’incorporar persones amb especials dificultats als seus equips humans. I en aquest sentit, es mostrarà com diferents empreses i institucions de la comarca incorporen aquest valor afegit a la seva feina.

Inscripcions gratuïtes prèvia inscripció a: www.vicempren.cat/la‐creació/jornades
Us podeu descarregar el programa complert aquí. 

ImpeVic
Telèfon: 93 883 31 00
Delegació a Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona.
Telèfon: 93 889 54 14
vic@cambrabcn.org