dimecres, 9 de novembre del 2011

L'equip de bàsquet del Club Car ja forma part del Club Bàsquet Vic-Universitat de Vic




Ahir a les sis de la tarda, el president del Club Bàsquet Vic-Universitat de Vic, Joan Espaulella i el president del Club Car de l’Associació Sant Tomàs, Toni Ramírez van signar un conveni per la integració de l’equip de bàsquet del club Car als equips del Club Bàsquet Vic.

Ramírez va agrair l’oportunitat que el Club Bàsquet Vic-UVic ha donat als jugadors del Club Car, també va destacar la importància de col·laboracions com aquesta per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i la seva integració a la societat.

Espaulella per part seva va remarcar la il·lusió que li fa aquest nou projecte i l’interès i esforç que hi posaran perquè cada cop pugui ser més ampli. També va agrair a l’Associació Sant Tomàs el fet que hagin pensat en ells.

Aquesta és la segona iniciativa que el Club Car, servei de lleure i esport de l’Associació Sant Tomàs, engega amb aquestes característiques. Des de l’any passat, l’equip d’hoquei adaptat està integrat al Club Patí Voltregà.

S’espera que el resultat sigui igual de positiu, ja que d’aquesta manera s’aconsegueix més integració i normalització de l’esport per persones amb discapacitat intel·lectual. A més a més, els usuaris membres de l’equip de bàsquet podran professionalitzar més el seu hobby i sentir-se més partícips d’un projecte més global.

A partir d’aquesta temporada, els 10 esportistes lluiran l’equipatge oficial del Club Vigatà essent el Club CAR - CB Vic.

Per conèixer tots els equips de la nova temporada del Club bàsquet Vic, entre ells el Club CAR – CB Vic, el proper dissabte a les 9 del vespre es farà la presentació al pavelló situat a la ctra. de Gurb nº 1 (el pavelló del Castell d’en planes).