dimarts, 28 de juny del 2011

MARISOL RIFA I ALBERT PRAT ALS JOCS MUNDIALS D'ATENES



El passat 24 de juny es van inaugurar els Jocs Mundials Special Olympics, que es celebraven a Atenes (Grècia), fins al 4 de juliol.

Els Jocs Mundials d’Estiu Special Olympics 2011 van unir el món a través de l’esport, celebrant les capacitats i mèrits de les persones amb discapacitat intel·lectual, i formant una nova divisió global d’acceptació i mutu respecte.

Mitjançant aquests Jocs mundials els atletes Special Olympics traspassen les fronteres geogràfiques, de nacionalitat, polítiques, fisiològiques, de gènere, d’edat, cultura i religió. Es el desig comú de superació, el moment compartit de la victòria, tot això oferint inclús per les persones més diferents entre sí.

En aquests Jocs s’han reunit més de 7500 atletes i 2500 entrenadors de 185 països de tot el món.

La Delegació espanyola estava formada per un total de 146 membres (112 atletes i 34 tècnics), competint en 17 modalitats esportives. La representació catalana, dins de la Delegació espanyola, estava integrada per 24 esportistes, entre els seleccionats per Special Olympics Espanya, s’hi trobava l’Albert Prat participant a la modalitat de bàdminton i la Marisol Rifà, esportistes del Club CAR de l’Associació Sant Tomàs.

La Marisol participant amb la modalitat de gimnàstica artística esportiva, va aconseguir uns magnífics resultats; medalla de plata a la Barra d’equilibri i medalla d’or a la rutina de terra.

L’Albert Prat, participant amb la modalitat de bàdminton, va obtenir una quarta posició a la competició individual i medalla de bronze amb dobles mixtes.

Així doncs l’enhorabona per a tots els esportistes i en especial a l’Albert Prat i la Marisol Rifà!