dilluns, 13 d’octubre del 2008

NOVA COORDINADORA DEL SERVEI DE RESPIR

Susanna Azaustre, coordinadora del club CAR juntament amb Jordi Tió, compartirà la seva activitat al Club amb la gestió, des d'aquest mes d'octubre, del Servei de Respir, fins ara gestionat des d'Eina.

El creixement de l'activitat del servei de formació i inserció laboral gràcies a la gestió del programa Incorpora de La Caixa a les comarques d'Osona, El Bages i El Berguedà va fer plantejar-se des de Gerència de Sant Tomàs, a instàncies de la direcció d'Eina, la necessitat d'alliberar recursos d'aquest servei i buscar un nou responsable pel Servei de Respir, amb capacitat organitzativa suficient per consolidar i millorar els resultats de l'any 2007: 187 acolliments, 334 dies d'acolliment i 2006 hores de personal de suport i acompanyament.

Com a objectiu prioritari la nova direcció del servei es planteja la potenciació de la borsa de famílies acollidores, aquelles que acullen temporalment a la persona amb discapacitat, per aconseguir així donar resposta a totes les demandes que les treballadores socials dels diferents centres de l'Associació deriven cap al Servei de Respir. A tal efecte s'incrementarà la difusió entre les famílies en general per a la captació de voluntaris per a l'acolliment. També es donarà a conèixer el servei als serveis socials dels ajuntaments i entitats que hi estiguin interessades i a professionals de fora de l'Associació.

Susanna, molta sort en aquesta nova etapa.