dijous, 30 d’octubre del 2008

LA CAM ENS VISITA


El dimecres 29 d'octubre ens va visitar la Sra. Cortes, representant de l'Obra Social de la CAM (Caja de Ahorros del Mediterráneo) per conèixer l'Associació i els resultats del programa CAM INTEGRA de primera mà. A través d'aquest programa el Servei de formació i inserció laboral Eina va rebre un ajut econòmic de 10.660 euros amb l'objectiu d'integrar a l'empresa ordinària a 8 persones amb discapacitat intel·lectual. El projecte es concretava en la formació dels participants per a la seva inserció en supermercats i empreses agroalimentàries i ha aconseguit que 6 d'ells hagin accedit per primer cop a un lloc de treball.

La Sra. Cortes va visitar l'Estel on va recorre les instal·lacions de l'escola acompanyada de Josep Font, Director del centre, Anna Gutiérrez, Directora d'Eina, i Àngel Andreu, President de l'Associació. Aprofitant la visita es va visionar el vídeo corporatiu de l'Entitat i se li va lliurar documentació informativa sobre els serveis de Sant Tomàs i un exemplar del llibre "Associació de Sant Tomàs 1967-2007 - Gent molt capaç".

A continuació, i de la mà de Ricard Gorgals, Director de Tac-Osona, es van visitar les noves instal·lacions de l'Associació, ja força enllestides, al polígon Sot de Pradals. La jornada va finalitzar amb l'exposició detallada dels resultats del programa CAM INTEGRA a càrrec d'Anna Gutiérrez. Uns resultats que van ser valorats com a molt exitosos per la Sra. Cortes que, arrel d'aquesta constatació, va transmetre la predisposició de l'Obra Social a col·laborar en futures ocasions amb Sant Tomàs i va animar a l'entitat en general a presentar-se amb nous projectes a les noves convocatòries d'ajuts.

Desitgem que la bona impressió que es va emportar de la Sra. Cortes reverteixi positivament en el finançament de futurs projectes.