dilluns, 21 de juny del 2021

Els grups d’autogestors de Sant Tomàs presenten la memòria anual

El 16 de juny passat els grups d’autogestors Oasis i Protagonistes de Sant Tomàs van presentar la memòria anual d’activitats 2020 al Sr. Toni Ramírez, president de Sant Tomàs, al Sr. Jordi Viver, membre de la Junta de Sant Tomàs, i al Sr. Ricard Aceves, director general de l’entitat.


L’acte obert a familiars, companys, companyes i professionals interessats, es va dur a terme al jardí del CDIAP Tris Tras i CDI Espai Viu de Sant Tomàs.


Durant la presentació els membres dels dos grups van explicar les diferents activitats i temes tractats durant aquest últim any. Un any que no ha estat gens fàcil ni per l’entitat i pels autogestors; però que tot i això, han aconseguit seguir tractant temes d’interès pel grup i que els portin a l’autogestió com a persones de ple dret.


El grup d’autogestors és un grup format per persones ateses en diferents serveis de l’entitat, que queden un cop cada 15 dies per parlar de temes d’interès.

Els autogestors es va mostrar molt satisfet de la presentació i de l’interès rebut, i encaren aquest 2021 amb optimisme i amb molts temes per tractar i aprofundir.