dimarts, 2 de març del 2021

Ous i figures de xocolata per endolcir la Pasqua

Amb motiu de la Pasqua, Sant Tomàs presenta una nova edició de productes solidaris elaborats amb la xocolata artesana de l'obrador de Calldetenes: ous de Pasqua de dues mides i figures de xocolata en forma de diferents animals.

Aquests productes, elaborats, pintats i envasats per persones ateses a la nostra entitat, ja estan disponibles a la botiga online de Sant Tomàs. Aquest any, les figures de Pasqua de simpàtics animals tenen com a protagonistes el gall, l'ànec, la tortuga, el porquet, el pop o l'hipopòtam, entre d’altres. A més, la imatge gràfica dels envasos de tota la gamma de productes ha estat elaborada per persones d’Autèntic.cat, l’estudi d’art i disseny de Sant Tomàs.




Els padrins i padrines que vulguin sorprendre els seus fillols i filloles i tothom qui vulgui tastar aquests productes deliciosos, els pot comprar per Internet fins al 24 de març, o bé a la botiga popup de la plaça Major de Vic, que estarà oberta del 22 de març al 5 d'abril (plaça Major, 38, entre el Merma i l'Ajuntament).

Les comandes per Internet no s'enviaran a domicili ja que es tracta de productes delicats. Caldrà recollir-les presencialment o bé al Centre Ocupacional de Calldetenes o bé a la botiga de Vic.

Esperem que us animeu a provar els ous i les figures de Pasqua!