dilluns, 21 de desembre del 2020

La Cuina de Sant Tomàs oferirà pròximament un nou servei de plats saludables a la feina

El projecte sota el lema ¨Cuinem per tu!¨ s’iniciarà a principis de l'any vinent

La Cuina de Sant Tomàs oferirà aquest pròxim any un nou servei dirigit a les empreses. Sota el lema ¨Cuinem per tu¨ vol oferir un servei d’àpats bons i saludables a la feina amb racions individuals per cada treballador o treballadora, ajustant-se a les necessitats actuals de les empreses.


Es tracta d’un projecte molt engrescador que vol ajudar les empreses a retenir el talent a les organitzacions, oferint un plus i alhora cuidant als empleats, els quals podran, a través d’una plataforma online, escollir el plat del dia que millor els encaixi segons les seves preferències, així com gestionar els dies que seran o no a la feina, i per tant els dies que necessitaran disposar o no d’aquest servei.

Els plats, elaborats amb productes frescos, de temporada i de proximitat i sempre amb opció vegetariana, han estat ideats per seguir una dieta totalment equilibrada i saludable, i seran cuinats diàriament des de la Cuina de Sant Tomàs i portats a les empreses abans del migdia. 



Cada vegada són més les empreses que busquen oferir un entorn de treball saludable fomentant una alimentació equilibrada així com la pràctica d’esports o de tècniques de relaxació.

La Cuina de Sant Tomàs posa a la seva disposició els més de 10 anys d’experiència en el servei de cuina per a empreses i institucions, ara oferint un format individual i molt més personalitzat ajustant-se a les necessitats del mercat.

Totes aquelles empreses interessades poden demanar informació a info@tacosona.cat