dimarts, 4 d’abril del 2017

Intercanvi entre professionals de Sant Tomàs i alumnes de l'Institut Antoni Pous i Argila de Manlleu

Professionals de Sant Tomàs han participat durant el mes de març en diferents jornades que s'han fet a l’Institut Antoni Pous i Argila de Manlleu per parlar de la seva tasca amb els alumnes de diferents cicles formatius.

Per una banda, el 14 de març es va fer la Jornada de Portes Obertes a les Empreses del cicle formatiu de grau mitjà de tècnic d’atenció a les persones en situació de dependència (TAPSD), on dues treballadores del Centre Riudeperes, Laura Poveda i Sandra Domínguez, van participar en una de les xerrades per aportar als alumnes l’experiència en la seva àrea professional.


Per altra banda, el 28 de març va tenir lloc la Jornada d’Intercanvi amb Entitats del cicle formatiu de grau superior d’integració social, on les treballadores de les Llars Clarella, Anna Cruzate i Tessa Martín, i del Centre Ocupacional, Lídia Pérez i Sandra Escobar, van participar en diferents taules rodones per compartir amb els alumnes l’experiència professional en el seu àmbit.


En les diferents sessions, les professionals de Sant Tomàs van explicar als alumnes el tipus d'usuaris als quals atenen, i els perfils professionals que es requereixen en els diferents serveis de la nostra entitat. Els alumnes van demanar dubtes sobre les pràctiques laborals o les tasques que es realitzen en els determinats llocs de treballs, entre d'altres.