dimarts, 31 de gener del 2017

El Centre Riudeperes inicia una prova pilot de Roboteràpia

El Centre Riudeperes ha posat en marxa una prova pilot de Roboteràpia dirigida a persones amb discapacitat intel·lectual. L’activitat, que s’ha dividit en deu sessions, es va iniciar el passat 24 de gener i s’allargarà fins al 21 de març d’aquest any.

L’objectiu de l’activitat és apropar el món de la robòtica a les persones amb discapacitat intel·lectual i oferir-los una nova manera d’aprendre, entendre i assimilar conceptes; així com, oferir activitats que responguin a les seves necessitats i interessos personals.


La roboteràpia permet treballar la motricitat de les extremitats superiors, millorar la coordinació motriu i òculo-motriu, potenciar la lògica, la relació d’objecte, la memòria i facilitar la interacció amb altres persones.


Aquesta nova activitat, que fins al moment ha tingut molt bona acollida entre les persones ateses, es realitza amb un auxiliar tècnic educatiu del Centre i un professional extern d'Aprentik de l’empresa Ausatel Robòtica.

Un cop finalitzi la prova pilot, es valorarà la possibilitat i la viabilitat de continuar amb aquesta activitat i ampliar-la a tota l’Àrea Residencial i d’Habitatge.

1 comentari:

xelo ha dit...

Es genial...todo lo que les ayude en su dia a dia....gracias por seguir trabajando por el bien estar de ellos....