dimarts, 27 de setembre del 2016

La Demarcació de l’Alt Ter de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya fa un donatiu al servei EINA de l’Associació Sant Tomàs

Ahir, 26 de setembre, representants de la Demarcació de l’Alt Ter van fer entrega del donatiu al servei de formació i inserció laboral EINA de l’entitat.

La Demarcació de l’Alt Ter de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) està format per 9 agrupaments de les comarques d’Osona i Ripollès. Es tracta d’una associació sense ànim de lucre amb la missió d’educar infants i joves a través del mètode escolta i guia amb la finalitat que esdevinguin persones actives i compromeses amb la societat.

Cada any, des de l’agrupació destinen un 1% del pressupost a un projecte social, enguany però han decidit fer el donatiu al servei EINA de Sant Tomàs, no només per la seva vinculació a través d’alguns escoltes que també són usuaris de l’entitat, sinó també per remarcar la tasca que porta a terme EINA pel que fa a la inclusió social de les persones joves amb discapacitat intel·lectual.

Des d’EINA es mostren molt satisfets del donatiu, ja que valora la feina feta i els ajuda a seguir treballant amb la mateixa il·lusió que fins ara.




A la foto d’esquerra a dreta: Anna Gutiérrez (directora del servei d’inserció laboral EINA), Janina Nuño i Maria Bardulet (representants de la demarcació de l’Alt Ter), Toni Ramírez (president de l’Associació Sant Tomàs), Gemma Vergés i Laura Panicot (representants de la demarcació de l’Alt Ter), i Mercè Castell (vicepresidenta de l’associació Sant Tomàs)