divendres, 13 de maig del 2016

Eina i Tac Osona organitzen els cursos de formació contínua pels treballadors i participants!





Com cada any, Eina i Tac Osona organitzen els cursos de formació contínua pels treballadors o participants. El primer, el curs de cuina bàsica, es va iniciar el 2 d’abril i finalitzarà aquest dissabte 14 de maig. Aquest ha estat impartit els dissabtes al matí a la cuina del mercat de Manlleu per les professores Amèlia Aloy i Antònia Escarrà. Els alumnes, han pogut aprendre a cuinar diferentes receptes modernes i saludables!

D’altra banda, el 30 d'abril es van iniciar els cursos de millora de les relacions socials i la comunicació i el d’anglès bàsic. Aquests dos cursos es realitzaran fins el 18 de juny a les aules de la Fundació Mil·lenari ja que en aquestes dues edicions s’ha pogut comptar amb la col·laboració d’aquesta fundació per la seva organització i desenvolupament.

Paral·lelament als diferents cursos de formació, des de l’octubre de l’any passat també es continua desenvolupant setmanalment el club de lectura a la Biblioteca Joan Triadú de Vic, iniciativa que ja es va iniciar fa uns anys i que ha donat molt bons resultats als seus participants. Aquest any fins i tot es dediquen estones a la lectura d’una obra d’aventures complicadíssima!

Moltes gràcies per la col·laboració de voluntaris, participants i altres professionals!