dijous, 31 de març del 2016

Esportistes de Sant Tomàs amb talent a dalt dels cavalls per Mercat del Ram!





Tot i el plovisqueig que queia sobre el sector eqüestre del Mercat del Ram de Vic, usuaris del Centre Ocupacional varen poder exhibir la seva experiència amb els cavalls el passat dissabte 19 de març.

Per un cantó, l’Anna Molas, l’Alex Tarter, el Jordi Enriquez i el Jordi Ordoñez van presentar l’activitat que fan setmanalment de forma altruista a l’hípica “La Calveria” de Calldetenes amb els cavalls Titus i Unomar i, el gos Spot.

D’altra banda, l’Albert Trulls usuari també del Centre Ocupacional i amant dels cavalls des de fa vuit anys, a nivell individual va participar al concurs de salts d’obstacles del Mercat del Ram en una prova mixta, amb salts de 20 i 40 cm. L’Albert era l’únic de la seva categoria (Paraeqüestre), per això va participar amb altres nens que saltaven a la mateixa alçada que ell. Destacar que va fer una molt bona exhibició, ja que no va tombar cap barra, fet pel qual la seva entrenadora de l’hípica Ponicat va estar molt satisfeta.

L’Albert és una de les poques persones amb discapacitat intel·lectual de Catalunya que practica el salt d’obstacles, una activitat poc habitual en aquest àmbit.

Felicitar doncs a aquests esportistes amb tant de talent a dalt dels cavalls.