dimarts, 9 de setembre de 2014

Presentació de les col·leccions de bijuteria elaborades al Taller d’artesania del Centre Ocupacional a la Joieria Pomar de Vic
Bijuteria creativa i amb valor social és el què fan al taller d’artesania del Centre Ocupacional de Sant Tomàs des de fa 10 anys d’anys.  Braçalets, collarets, anells... tots elaborats amb materials originals i de bon treballar, que podeu comprar al bloc http://fetamasanttomas.blogspot.com.es/ , a les parades setmanals de Vic i Manlleu i, des del passat mes de juliol, de forma desinteressada, a la joieria Pomar de Vic.

El proper 25 de setembre, la mateixa joieria, vol presentar les col·leccions del taller d’artesania del Centre Ocupacional que té a la venda: “Confeti” caracteritzada per tenir un disseny amb molt de color i amb formes arrodonides i simples. I, la col·lecció “Elements” caracteritzada per la seva elegància.

Si us agrada la Bijuteria amb compromís social i voleu conèixer alguna de les nostres col·leccions, us esperem el proper 25 de setembre a les 8h del vespre a la joieria Pomar de Vic, situada a la Plaça Major 21.  Hi haurà un petit refrigeri per a tothom.