dilluns, 18 de novembre del 2013

Discapacitat en lluita





Des de fa força temps el nostre sector està patint retallades constants de les ajudes públiques que rebem. El 3 de desembre de l’any anterior, emmarcat en el dia de la discapacitat, vam realitzar una manifestació conjunta a Riudeperes a  la qual també vam convidar a les famílies a participar.

Paral·lelament  també fa gairebé un any la patronal va denunciar els convenis del sector de la diversitat funcional (escoles d'educació especial, tallers ocupacionals, centres especials de treball i llar- residències). Aquesta negociació està a punt d'arribar al final i la patronal aboca el col·lectiu a un conveni molt més precari (augment de la jornada laboral, desaparició de l'antiguitat i altres mesures que rebaixen els drets laborals dels professionals de l'Associació i dels treballadors amb discapacitat).

Per continuar fent visible el malestar creixent amb les retallades i per continuar sensibilitzant a la societat que no se’ns pot deixar de banda, des del Centre Ocupacional s’ha vist oportú conjuntament amb la majoria de centres de Catalunya, realitzar una samarreta reivindicativa que es portarà tots els dijous. La nostra és de color blau i porta el lema de “DISCAPACITAT EN LLUITA”.