divendres, 30 de desembre del 2011

Actuacions a Riudeperes durant els caps de setmana d'hivern



Cada any, per dinamitzar els caps de setmana d’hivern al Centre Riudeperes, el servei organitza varies activitats per fer de les jornades fredes, vetllades vetllades més entretingudes.

Aquest any, per celebrar l’inici de les festes Nadalenques, el divendres 16 de desembre al matí el cantant Pep Sala va fer un concert on tots els usuaris i professionals de Riudeperes i el Centre Ocupacional varen poder gaudir. L’endemà a la tarda, l’Escola de Música Santa Anna de Vic també va fer un concert per als usuaris i familiars del Centre Riudeperes. El diumenge 18 de desembre a la tarda la Coral “Les Cantaires” també varen col·laborar amb el cap de setmana musical. Finalment, el 30 de desembre al matí, hi va haver un concert ofert per la Fundació Caixa Manlleu, Unnim Obra Social, els quals varen acabar de donar-hi el toc musical als caps de setmana de desembre.

El servei agraeix i valora molt les col·laboracions de totes les persones i entitats que ajuden a fer els caps de setmana més divertits al Centre Riudeperes.

Els usuaris i els treballadors van estar molt contents de poder gaudir de les actuacions.