dilluns, 18 d’abril del 2011

30 D’ABRIL, JORNADA DEL VOLUNTARIAT


El proper 30 d’abril, al Seminari de Vic, situat a la Rda. Camprodon número 2, tindrà lloc una Jornada dedicada al voluntariat, per commemorar l’Any Europeu del Voluntariat.

Durant la jornada es realitzaran xerrades, entrevistes, i una taula rodona, així com diferents activitats adreçades a voluntaris i voluntàries, i a persones interessades en el món del voluntariat. Com a fi de festa podreu gaudir d’una actuació de danses tradicionals d’arreu.

La jornada començarà a les 9 del matí i durarà fins a les 4 de la tarda. El dinar serà gratuït per a totes les persones inscrites.

Per poder assistir-hi tan sols heu d’omplir la butlleta adjunta abans del dia 27 d'abril i fer-la arribar a les oficines centrals de Sant Tomàs. Per completar la vostra inscripció, el dia de la jornada hauríeu de portar algun producte alimentari de llarga durada: llet, oli, farina, galetes, llaunes de conserva, arròs llegums i pasta per ser lliurat al Banc d’Aliments de la ciutat.

La voluntària de l’Associació Sant Tomàs, Gemma Prat, participarà a la taula rodona on altres voluntaris de diferents entitats exposaran la seva experiència personal.

Prem aquí per descarregar-te la butlleta informativa i per  apuntar-t’hi.



Aprofitar aquest espai per agrair públicament la tasca que estan duent a terme tots els voluntaris de l’entitat.