dimecres, 15 de desembre del 2010

L'ASSOCIACIÓ SANT TOMÀS ENGEGA EL SEU PRIMER PLA DE PARTICIPACIÓ


El Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat de Catalunya atorga 20.000 euros a l’Associació Sant Tomàs per realitzar el Pla de Participació de l’entitat.

Dins del Pla Estratègic 2008-2012 es contemplen els objectius de millorar la comunicació als diferents públics de l’entitat i promoure la participació de les famílies i/o tutors. Per poder complir aquests objectius, des del departament de voluntariat i atenció el soci, es va presentar la sol·licitud per realitzar el Pla de Participació de l’Associació Sant Tomàs.

Finalment, aquest mes de desembre, la Generalitat de Catalunya ens ha atorgat el projecte amb la quantitat de 20.000 euros. Per poder realitzar el pla de participació es crearà una comissió de treball que haurà d’impulsar al màxim la participació de totes les persones vinculades amb l’entitat a través d’accions participatives.
Si esteu interessades a formar-ne part, feu-nos arribar les vostres aportacions, suggeriments o opinions a través de l’adreça electrònica comunicacio@santtomas.cat o trucant al 93 885 44 82.

Per un altre cantó des del departament de comunicació s’anirà informant de totes les accions i novetats que hi hagi en relació al projecte. Estarem en contacte!