diumenge, 18 de juliol del 2010

SANT TOMÀS ENTRE ELS CASOS D'ÈXIT DE LA COMARCA


La delegació de la Cambra de Comerç a Osona i la Universitat de Vic han publicat un llibre on es recullen deu casos, amb un marcat accent pedagògic, d’empreses d’èxit de la comarca. Les empreses han estat triades per diverses raons i segons el sector al qual pertanyen, la mida que tenen o la seva estructura. En l'elaboració d’aquest recull, que porta per títol: "Estratègia competitiva a la petita i mitjana empresa. 10 casos pràctics reals" hi han participat 13 professors de la UVic.

L'Associació Sant Tomàs fou escollida per formar part d'aquest recull de casos com un exemple d’entitat no lucrativa que crea valor i evoluciona cap a l’excel·lència a través de la responsabilitat social. Els professors de la UVic, Ignasi Coll i Joana Díaz, van ser els encarregats de realitzar l'estudi.
De la resta d'empreses analitzades cal destacar Casa Tarradellas, l’empresa d’enginyeria i electrònica Elausa, Girbau, el Grup Nació Digital, Mimcord, el Museu Episcopal de Vic i Some.

L'acte de presentació del llibre es va fer dimarts 16 de juliol a la Sala Sert de l'Edifici el Sucre de Vic, i va comptar amb la presència de tots els representants de les empreses triades.

Per a més informació sobre la publicació cliqueu aquí.