dimecres, 21 d’octubre del 2009

IVET RAMIREZ ACONSEGUEIX DUES MEDALLES DE PLATA AL CAMPIONAT EUROPEU DE NATACIÓ SPECIAL OLYMPICS



21 d’octubre de 2009 – Del 14 al 18 d’octubre Palma de Mallorca va acollir, a les piscines del complex esportiu Son Hugo, el Campionat Europeu de Natació Special Olympics, amb un total de 350 participants procedents de totes les comunitats autònomes espanyoles i de 32 països del continent Europeu i Asiàtic.

El campionat va arrencar el dimecres 14 amb l’arribada de la torxa olímpica a Ciutat de Palma però no va ser fins el divendres 16 que es va celebrar l’acte inaugural a l’Auditori de Son Amar amb la hissada de les banderes i l’encesa del pebeter.

Al llarg de 4 dies 12 esportistes i 3 entrenadors van representar Catalunya. Entre els esportistes seleccionats per Special Olympics Catalunya s’hi trobava la vigatana l’Ivet Ramírez, esportista del Club CAR de l’Associació Sant Tomàs, que va participar a les proves de 100m braça, 50m crol i relleus 4x25m estils. I entre els tres entrenadors seleccionats i acompanyant en tot moment a l’Ivet Ramírez , hi havia Jordi Tió, responsable del Club CAR.

En aquest campionat Catalunya ha assolit uns molt bons resultats: 4 medalles d’or, 4 medalles de plata, 9 medalles de bronze i 9 medalles de participació. D’aquestes, Ivet Ramírez en va aconseguir 2 de plata, 100m braça i 50m crol, i 1 medalla de participació en la prova de relleu 4x25m estils.
Així doncs l’enhorabona per tots els esportistes catalans i en especial a l’Ivet Ramírez!