dilluns, 13 de juliol del 2009

ALUMNES DE L'ESCOLA ESTEL PRESENTEN LA PEL·LÍCULA GREASE DAVANT D'UN MULTITUDINARI PÚBLIC



El dissabte 28 de juny, els alumnes de l’Escola Estel, varen presentar a la Central, a Vic, la pel·lícula “Grease” protagonitzada pels propis alumnes de secundària. Els alumnes es van estar preparant amb molta il·lusió al llarg de tot el curs per la presentació. L’acte, obert a tothom, va servir per mostrar l’esforç realitzat i el resultat obtingut.

Els protagonistes de la pel·lícula, Jordi Comas i Marian Cardona varen fer una arribada estel·lar a la Central sobre un Cadillac seguits de la resta d’actors i actrius del film. Allà els esperava una multitud de persones, aproximadament unes 400, que no varen parar d’aplaudir, mentre un a un, entrava a la sala passejant-se per una catifa vermella.

Una vegada dins, Josep Font, director de l’escola, va oferir unes paraules als assistents per transmetre’ls-hi el seu orgull davant la tasca realitzada, i animant-los a continuar amb projectes com aquest, que permeten demostrar que ells igual que la resta de persones també ho poden fer, i que tan sols fan falta recursos econòmics i temps per fer-ho. Després de la intervenció de Vedruna Erra, portaveu de les mestres i educadores del centre, es va projectar el projecte cinematogràfic, sota l’atenta mirada de tots els assistents, que varen mostrar la seva alegria i satisfacció amb el resultat obtingut. L’objectiu del projecte va ser el de fomentar la inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual i establir xarxes de relació amb altres sectors de la societat.

Des de Centre Vic es va voler donar suport a la causa, ja que des de fa temps s’ha establert una col·laboració amb l’Escola Estel, amb voluntat de fomentar i treballar per la normalització d’aquest col·lectiu, i lluitar perquè tinguin les mateixes possibilitats i oportunitats que la resta de gent. Roger Noguer, Gerent de Centre Vic va mostrar la seva satisfacció pel treball conjunt i el seu suport en tots els projectes de l’Escola Estel.