divendres, 12 de juny del 2009

LA TERAPEUTA ÀNGELS PONCE A LA XERRADA PER FAMÍLIES DEL TAC-OSONA


La sala Raimon Vila d’Abadal va acollir, dissabte 30 de maig, la xerrada que el Tac Osona organitza anualment destinada a famílies. Enguany, la trobada abordava el tema de l’estrès familiar amb la terapeuta familiar Àngels Ponce.
La temàtica de l’estrès familiar, que va reunir a més d’un centenar de persones, es va enfocar des d’una perspectiva propera a les famílies, amb l’objectiu d’aportar eines per tal de fer front a situacions sovint difícils de gestionar. Durant les gairebé dues hores de ponència, els participants van aprofitar per plantejar reflexions i experiències que Ponce va introduir en la seva intervenció.
Àngels Ponce, especialista en l’atenció i intervenció amb famílies amb fills amb discapacitat intel·lectual i afrontament de processos de dol i habilitats per la gestió de l’estrès, ha treballat a la Federació APPS com a responsable de l’Àrea de Famílies i ha realitzat formació en aquest àmbit a famílies i professionals. Actualment, la seva activitat professional es centra en l’atenció a famílies amb fills amb discapacitat intel·lectual i la formació dins aquest àmbit.
Al finalitzar la xerrada, els participants van valorar molt positivament la temàtica tractada i la ponent, així com la ocasió. Un piscolabis va tancar la trobada.