dilluns, 23 de febrer del 2009

ESPORTISTES DEL CLUB CAR, PREMIATS ALS JOCS D'HIVERN "SPECIAL OLYMPICS 2009"

Del 7 al 13 de febrer, a l'estat Nord-americà d’Idaho, es van celebrar els Jocs Internacionals d'hivern Special Olympics 2009, els quals van comptar amb la participació de més de 100 països i 2.600 atletes provinents de tot el món.

Un grup de 14 esportistes catalans van competir amb èxit en quatre modalitats: esquí alpí, nòrdic, patinatge i hoquei interior. En aquesta última modalitat hi participaven 3 esportistes del Club Esportiu CAR: Marta Vaqué, Gil Sayol i Albert Corominas.
Els esportistes del Club CAR afegeixen aquest nou èxit a una llarga trajectòria de participació en competicions internacionals, on sempre han demostrat un alt nivell. Són ja 4 les edicions dels Special Olympics Games mundials on han participat:

Special Olympics world summer games:
1999 – Carolina del nord (EUA). Participació de tres esportistes del CAR en la modalitat d’atletisme: Ivet Ramírez, Jordi Martínez i Pepe Cuberta.
2007 – Shangai (Xina) amb la participació de tres esportistes del CAR, la Núria Vila (2 medalles de bronze) i en Jordi Martínez (1 medalla d’or i una de participació de 4rt lloc) en la modalitat d’atletisme i l’Ivet Ramírez (medalla de bronze) en la modalitat de bàsquet.
Special Olympics world winter games:
2005 – Nagano (Japó). Participació de dos esportistes del CAR en la modalitat d'hoquei interior, Toni Garcia i Arnau Vila, aconseguint medalla de bronze.
2009 – Idaho (EUA)

Els Jocs Mundials Special Olympics es celebren cada quatre anys; des del 1968 els jocs d’estiu i des del 1977 els jocs d’hivern. La propera celebració dels Jocs Mundials Special Olympics tindran lloc l’estiu del 2011 a Atenes (Grècia).

Els nostres esportistes, a més de participar als Jocs Special Olympics Internacionals, també estan seleccionats per jugar en campionats estatals i europeus.
Enhorabona i us desitjem molts èxits més!!!