divendres, 2 de gener del 2009

REUNIÓ DE FAMÍLIES DEL STO DE MANLLEU


El Servei de Teràpia Ocupacional va celebrar el passat dissabte 13 de desembre 2008 la Reunió de Famílies a l’Institut del Teatre de Vic. En ella es va fer una reflexió al voltant de totes aquelles coses que fan que la vida sigui digna de viure. L’habilitat creativa lligada a aquelles sensacions emotives que ens fan vibrar anímicament i que són la base de la motivació. L’emoció creativa del que fa bijuteria, del que fa teatre, del que ensobre cartes, del que neda, del que està obert al risc i a l’experiència. Aquesta creativitat quotidiana que tots som capaços d’experimentar i que no és quelcom reservat a uns quants privilegiats.

A través de diferents espectacles de dansa, moviment i pintura es volia fer èmfasi al valor de la constància i de l’autoexigència de les persones amb discapacitat ja que ningú que no comenci per creure fermament en si mateix no podrà ser creador de res. Aquest esforç requereix de gran voluntat i persistència Un aprenentatge que solament arriba si som capaços de saber qui som, reconeixe’ns en el que fem i ser-ne responsable, sense ignorar els encerts del passat, sense ignorar els esforços que, tot i no resultar del tot un èxit, han valgut la pena.

Des del servei es vol agrair la participació de totes les persones usuàries que van fer possible la realització, un any més d’aquesta trobada, així com també, la gran assistència de les famílies (90% de les famílies).
Servei Teràpia Ocupacional
Tac-Osona Manlleu