dilluns, 19 de maig del 2008

SANT TOMÀS PARTICIPA A LA FIRA D'ENTITATS

L’ajuntament de Vic, a partir de la Unitat de Ciutadania i Desenvolupament Comunitari, organitza la 5a edició de la Mostra d’Entitats i Músiques de Vic, MEMVIC, que se celebrarà el proper dissabte 24 de maig al Passeig Pep Ventura, de les 10 del matí a 2/4 de 9 del vespre. Les novetats en aquesta 5a edició són l’ampliació d’horaris, la nova ubicació al passeig Pep Ventura i la celebració conjunta amb les Músiques de Vic i la Festa del Comerç Just.
L'Associació, de la mà del personal i els usuaris del Tac-Osona, el Servei d'Habitatge i el Club Car, hi serà present. A l'estand es visionarà el vídeo corporatiu i es vendran els llibres de la història de l'Entitat, productes elaborats per la gent del centre ocupacional i es distribuirà material informatiu.

L'estand de Sant Tomàs està ubicat a la banda del riu, a l'altura del pont nou, juntament amb Càritas, l'ADFO, l'Associació de Familiars de Malalts Mentals i l'Associació de Diabètics - Osona. Descarregueu-vos aquí el programa de la mostra. Us hi esperem a tots.