dilluns, 25 de febrer del 2008

TROBADA DE RESPONSABLES DE SERVEIS D’HABITATGE

A la imatge els participants a la jornada de treball en una sala de L’Alberg de Vic.

El passat 21 de febrer, les entitats de SINERGRUP amb serveis d’habitatge; La Fageda d’Olot, El Ventall d’ El Vendrell, Ginesta de Valls, Viver de Bell-lloc de Cardedeu; Tegar de Vilanova i la Geltrú, Mas Albornà i Associació Sant Tomàs PARMO, van dur a terme una jornada de treball que donava continuïtat a la celebrada el 16 de gener de 2007 a Cardedeu. La jornada va tenir lloc a l’Alberg de Vic. Hi van participar un total de 19 persones amb responsabilitats en la direcció d’aquests serveis que van posar en comú i van debatre de manera oberta les diferents problemàtiques relacionades amb els serveis d’habitatge.
Des que es va publicar el juliol de 2006 ha estat per totes les entitats motiu d’especial preocupació i interès l’aplicació i desplegament del Decret 318/2006 de 25 de juliol d’acolliment residencial. De la mateixa manera temes més pràctics i d’organització quotidiana dels serveis, així com aspectes relacionats amb condicions i polítiques laborals dels professionals que hi treballen van generar debat, idees i aportacions interessants per tots els assistents.
La propera jornada de treball es preveu per a finals del mes de maig, organitzada per una altra entitat. Aquestes trobades persegueixen com a objectiu l’intercanvi de coneixements i la millora continua de totes les entitats que formen SINERGRUP.