divendres, 18 d’abril del 2008

EL CLUB CAR GUARDONAT EN ELS PREMIS JAUME CIURANA

El Club CAR ha estat distingit amb el tercer premi en la XXII edició dels PREMIS JAUME CIURANA a l'actuació cívica juvenil, en la seva modalitat en favor de les persones, per la tasca que els responsables i monitors-voluntaris del Club fan en l'organització i execució del servei de vacances per a les persones amb discapacitat intel·lectual de la Comarca d'Osona.

Aquests Premis van ser instituïts per l'Associació Mossèn Batlle, en record i homenatge a en Jaume Ciurana i Galceran, antic escolta i soci de l'entitat, d'inqüestionable estimació a Catalunya i d'exemplar actuació cívica. Els Premis Jaume Ciurana volen fomentar en el jovent el gust per les responsabilitats, la capacitat associativa, l'esperit de servei i el compromís envers la societat, i l'amor i el respecte per la natura. La Secretaria d'Acció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya conjuntament amb el Grup d'Antics Escoltes i Guies de la Fundació Josep Sans convoquen anualment les noves edicions dels premis a principis de tardor.

El proper dimarts dia 22 d'abril, els responsables del Club CAR, Jordi Tió i Ferran Sayol, aniran al Palau de la Generalitat a recollir el guardó, concedit ja en edicions anteriors.